top of page

Utvalgte målere for individuell måling

EcoFlow AS ønsker å gjøre bestyrer for eiendommene og beboerne mer bevist på å få redusert energiforbruk i sitt sameie eller borettslag. Ved å installere vann og energimålere, vil gjøre folk flest, mer bevist på sitt egen forbruk. Og samtidig være med på å redusere totalkostnadene i eiendommen. 

 

Sammen med vår samarbeidspartner ista Norge AS innen individuell måling, leverer EcoFlow full installasjonen av samtlige målere som også innebærer rørlegger og montørtjenester. Er dere usikker på hva man skal gå for, hvem leverandør man skal velge eller ønsker råd og tips. Da er det bare å ta kontakt med oss i EcoFlow AS for en uforpliktende samtale. Vi har partnere innen de fleste fagfelt innen individuell måling av energiforbruk.

Hvordan kan et trådlås nettverk med fjernavleste målere se ut! 

Målere og sensorer kommuniserer trådløst i et MESH-nettverk. Ingen kabler, ingen ekstern strømtilførsel. Markedsledende innsamligsgaranti på hele 99,8 %.

Hva vil du måle? Via vår samarbeidspartner ista Norge AS kan vi levere tjenester for borettslag og sameier med sentralfyr eller fjernvarme. Nøyaktig måling, rettferdig fordeling og redusert energiforbruk for et mer bevist forbruk for den enkelte beboer. 

Trådløs avlesningsteknologi gir rask og enkel tilgang på data. Som standard leveres det løsninger som gir dagsverdier med ukentlig overførsel av data. Verdiene gjøres tilgjengelig for beboere på PC eller via app. Avvik og varsler fanges opp av av vår samarbeidspartner som står for alt av innsamling av data og utbedrer eventuelle feil fortløpende.

For ytterligere informasjon om systemene og prossesen kan du ta direkte kontakt med oss i EcoFlow AS eller med ista norge AS v/salg@ista.no 

System fjernavlesning huskart.JPG

Get a Quote

Legg igjen din kontaktinfo, og vi kommer tilbake til deg!

Thanks for submitting!

bottom of page